uvařil 11. 11. 2014 15:02
netypicky obalené řízky osmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého tuku na pánvi. Jejich povrch by měl být pěkně zlatohnědý
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 11. 2014 15:02
netypicky obalené řízky osmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého tuku na pánvi. Jejich povrch by měl být pěkně zlatohnědý
kýta vepřová, strouhanka, vejce, mouka polohrubá, sůl, pepř mletý, tuk na smažení, smetana sladká, kečup sladký, sůl, pepř mletý, vejce, máslo
Exotické ovoce od A do Z, díl III.: Kde si vychutnat nejlepší fíky a co je největší plod na světě?
Jak správně mýt ovoce a zeleninu, abychom je zbavili špíny i bakterií? Pomůže obyčejný citron i lázeň s jedlou sodou
Výrobce kečupů chystá trik na podvodníky. Vykutáleným restauratérům tak zabrání falšovat své produkty