uvařila 25. 2. 2011 16:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 2. 2011 16:03
maso uzené, smetana zakysaná extra krémová, žampióny, kopr, cibule, česnek, kurkuma, sůl, pepř, sýr niva
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Jak na vepřové maso v mrkvi? Trochu mrkve do základu a plátek másla nakonec dají omáčce výraznější chuť a jemnost
Za tohle vás Ježíšek nepochválí. Jaké dárky sehnat na poslední chvíli?
Tourin – speciální francouzská verze česnekové polévky funguje jako dokonalý životabudič. A má pořádné grády!