uvařila 1. 10. 2016 07:31
povrch koláče zakápněte citronem a posypte směsí třtinového cukru se skočicí /či dalším kořením/
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 10. 2016 07:31
povrch koláče zakápněte citronem a posypte směsí třtinového cukru se skočicí /či dalším kořením/
mouka, máslo, cukr třtinový, prášek do pečiva, sůl, vejce, ořech muškátový, cukr třtinový, citron, skořice mletá, zázvor mletý
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí