uvařil 21. 5. 2012 21:42
Skoro bych to nazval ondrášem, ale měl jsem málo brambor, tak jsem improvizoval:))
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 5. 2012 21:42
Skoro bych to nazval ondrášem, ale měl jsem málo brambor, tak jsem improvizoval:))
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, brambory, mléko, vejce, sůl, kmín drcený, česnek, majoránka, mouka hladká, olej
Zdravé snídaně pro batolata: Kváskový chléb, rýžová kaše nebo tvarohový koláč jsou to pravé
Bramborový knedlík jako od maminky: Důležitý je správný typ brambor, rychlé zpracování těsta zabrání jeho řídnutí
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?