uvařila 6. 2. 2009 13:32
jiný pohled
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 2. 2009 13:32
jiný pohled
mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, voda, kakao, čokoláda hořká, tyčinka milena čokoládová, cukr moučkový, vejce, máslo, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, med, olej, rum, voda, esence mandlová
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar