uvařila 12. 2. 2012 09:00
přidání špejle na spodní část, která dělá pevný stonek bez květů. Omotá se jen kousek který bude vidět. Zbytek se zabodne do dortu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 2. 2012 09:00
přidání špejle na spodní část, která dělá pevný stonek bez květů. Omotá se jen kousek který bude vidět. Zbytek se zabodne do dortu.
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Závin i bez těsta? Rychlé jablečné rolky z tortilly voní karamelem a skořicí a na stole jsou do půlhodinky