uvařila 2. 6. 2019 13:33
Moje roláda Sekanová ????
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2019 13:33
Moje roláda Sekanová ????
maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, solamyl, mléko, sůl, pepř mletý, koření, česnek, cibule, vejce, salám měkký, hrášek sterilovaný, sůl, pepř mletý, olej, smaženice, vejce, párky, tuk
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes