uvařila 2. 12. 2016 14:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 12. 2016 14:41
mouka polohrubá, cukr krupice, tuk hera, prášek do pečiva, kakao, vejce, cukr vanilkový, mléko, kůra citronová, banán, tvaroh, smetana ke šlehání, smetana, ztužovač želatinový, cukr vanilkový, cukr, rýže čokoládová, kokos strouhaný, potravinářské barvivo, papír jedlý,
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor