uvařila 12. 5. 2011 16:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 5. 2011 16:55
mouka hladká, tuk, ořechy vlašské, cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, prášek do pečiva, skořice, jablko, tvaroh měkký, cukr vanilkový, cukr, kůra citronová, šťáva citronová, pudink vanilkový, rozinky, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!