uvařila 18. 9. 2011 16:26
Ostružinový tvarohový dort
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2011 16:26
Ostružinový tvarohový dort
tuk hera, cukr moučkový, cukr vanilinový, sůl, vejce, cukr, mák mletý, ořechy vlašské, prášek do pečiva, tvaroh měkký, cukr moučkový, šťáva citronová, cukr vanilinový, smetana ke šlehání, ztužovač želatinový, voda, ostružiny, cukr moučkový, ztužovač želatinový, voda
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost