uvařila 22. 3. 2010 12:51
s višněmi
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2010 12:51
s višněmi
vejce, cukr, mouka hladká, olej, kakao, prášek do pečiva, jogurt, rama cremefine, cukr vanilkový, čokoláda hořká, čokoláda margot, ztužovač želatinový, tyčinka ledové kaštany, tuk, mouka
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu