uvařila 17. 10. 2011 19:17
na oleji necháme zesklovatět cibuli společně se špekem,přidáme hlívu a chvíli zarestujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2011 19:17
na oleji necháme zesklovatět cibuli společně se špekem,přidáme hlívu a chvíli zarestujeme
krkovice vepřová, zázvor mletý, hořčice plnotučná, sýr nastrouhaný, pažitka, uzenina, okurka čerstvá, kapie červená, olej, cibule, špek, hlíva ústřičná, masox, mouka hladká
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Holka u plotny radí: Jak udělat ty nejlepší palačinky? Zkuste trik přímo od Francouzů
Špenát, zdroj síly i zelená brečka ze školní jídelny. Jak ho připravit, aby dobře chutnal i vypadal?
Pět nejlepších podzimních polévek: Vydatná dršťková nebo frankfurtská s párkem zasytí i velké jedlíky, zelňačka voní klobáskami