uvařila 7. 10. 2010 19:21
svatební
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2010 19:21
svatební
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, máslo, mléko, pudink vanilkový, cukr, rum, cukr moučkový, mléko sušené, voda
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Roláda z mletého masa s náplní z vajec, sterilované zeleniny a hub má jemně pikantní chuť a je báječně šťavnatá
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka