uvařila 21. 10. 2011 18:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2011 18:51
vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, kakao, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, krém nugátový, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, ořechy, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, čokoláda na vaření, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, tresť vanilková, marcipán, zdobení čokoládové, zdobení, čokoláda, ořechy
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř