uvařila 21. 11. 2010 13:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 11. 2010 13:49
kýta jehněčí, rozmarýn čerstvý, česnek, bobkový list, sůl, šťáva citronová, pepř černý, kmín drcený, vývar masový, víno bílé suché, olej, cibule, brambory, rajče, okurka salátová
Když se spojí čočka s rýží, vznikne mujaddara. Jednoduchá příloha z Libanonu si získá i české mlsné jazýčky
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská