uvařila 17. 2. 2015 11:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2015 11:23
cibule, česnek, paprika čerstvá pálivá, mrkev, tuřín, fazole hnědé, rajče sterilované krájené, omáčka steak barbecue, paprika sušená pálivá, koriandr, tymián sušený, sůl, rohlík, sýr strouhaný, olej, máslo
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky