uvařila 16. 12. 2013 15:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 12. 2013 15:52
maso vepřové, olej, cibule, sůl, pepř, saturejka, petrželka, hořčice hrubozrnná, hrstka, vejce, sýr niva, sýr balkánský, sýr hermelín, jogurt bílý, petrželka, saturejka, libeček, strouhanka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Krkonošské bifteky podle Viléma Vrabce: Kombinaci bramboráčků a karbanátku stojí za to vyzkoušet
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Regionální recepty: Kočičí tanec miloval autor Švejka. Zkuste ho tradičně i moderně