uvařila 5. 1. 2013 13:19
Nádivka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 1. 2013 13:19
Nádivka
bažant, slanina anglická, máslo, sůl, pepř mletý, jablko, brusinky sušené, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, šalvěj, víno červené suché, koření hřebíček, rohlík, vejce
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí