Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
4 foto Beskydský paličák má říz, rozplakal i televizní redaktorku, říká o unikátním česneku jeho pěstitel Václav Martynek
Moon pies aneb Měsíční koláčky: Křehké americké sušenkové sendviče s náplní nadýchanou jak obláček připravíte i doma
Krémové kokosové řezy: Jemný a voňavý dezert s pudinkovým krémem je krásně vláčný, kokos potřebuje speciální úpravu
Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Colombo65 20 min