uvařila 28. 8. 2010 16:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 8. 2010 16:25
cukr, cuketa strouhaná, mouka polohrubá, olej, kakao, skořice, koření do perníku, prášek do pečiva, sůl, vejce
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Rychlé tvarohové vdolky podle cukráře Josefa Maršálka: Díky spojení těchto tří ingrediencí budou nadýchané i bez kynutí
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule