uvařila 28. 4. 2012 11:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2012 11:25
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, smetana zakysaná, šlehačka na šlehání, cukr moučkový, želatina, jahody, kiwi, víno hroznové, želé červené dortové, cukr krupice
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý