uvařila 10. 3. 2011 20:00
dva tvarohové a jeden makový frgál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 3. 2011 20:00
dva tvarohové a jeden makový frgál
mouka hladká, mouka hrubá, máslo, cukr moučkový, droždí, žloutek, mléko, sůl, žloutek, máslo, rum, cukr moučkový, hrušky sušené, jablko, povidla švestková, cukr, perník, skořice, koření hřebíček, badyán, rum
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky