uvařil 7. 7. 2015 15:23
Čím bohatší bude množství melounových kostek v náplni, tím lépe. Výhodou je pestrá mozaika, použijte tedy více druhů
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 7. 2015 15:23
Čím bohatší bude množství melounových kostek v náplni, tím lépe. Výhodou je pestrá mozaika, použijte tedy více druhů
piškoty cukrářské, kokos strouhaný, máslo, džem rybízová, máslo, cukr krupice, vejce, mouka hladká, zelené želé, kypřící prášek do pečiva, meloun, šťáva citronová, vodka melounová, želatina, voda, jogurt bílý, cukr moučkový, smetana ke šlehání, želatina, džus ovocný, meloun, borůvky, meduňka
Znáte švédské koblížky semlor? Tuhle masopustní dobrotu s mandlovou náplní a vůní po kardamomu si zamilujete!
Jak se daří finalistům Peče celá země: Vojtěch vyprodává kurzy, Tereza frčí na sítích a Roman se naučil důležitou věc
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?