uvařila 22. 11. 2011 18:50
na osmažené slanině podusíme drůbeží kostky,přidáme játra,orestujeme,podlijeme vínem,chvíli podusíme,přidáme zbývající suroviny,provaříme a podáváme s rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 11. 2011 18:50
na osmažené slanině podusíme drůbeží kostky,přidáme játra,orestujeme,podlijeme vínem,chvíli podusíme,přidáme zbývající suroviny,provaříme a podáváme s rýží
prsa krůtí, játra kuřecí, slanina anglická, víno bílé, omáčka k drůbežímu masu knorr, chilli, med, šťáva citronová
Korunou ovocných knedlíků je posypka! Zkuste smaženou strouhanku nebo strouhaný perník
Velký kalendář vánočního pečení 2023: Kdy zadělat na perníčky, kdy na linecké a kdy začít plnit a zdobit? Poradí přehledný plán
Marokánky: Měkké a vláčné cukroví s vůní Orientu se snadno připravuje a chutná naprosto fantasticky