uvařila 22. 5. 2009 16:15
Pikantní mleté maso v troubě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 5. 2009 16:15
Pikantní mleté maso v troubě
míchané mleté maso, zelí kysané, smetana zakysaná, sýr, hořčice, cibule lahůdková, koření na guláš, pórek, pepř, sůl
Mikulášské hubinky podle Sandtnerové: Křehké sněhové cukroví s neobvyklou náplní se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Čaj z jablečných slupek skvěle zahřeje a voní skořicí a hřebíčkem. Při přípravě je důležité zvolit správnou teplotu vody
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky