uvařil 20. 2. 2011 22:30
pikantní špíz
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 2. 2011 22:30
pikantní špíz
svíčková hovězí, hlíva ústřičná, víno bílé, sirup javorový, česnek, chilli paprika čerstvá, tymián, pórek, ananas, sůl, pepř bílý, těsto listové, mouka hladká, vejce, olej, salát ledový, sýr tavený, smetana zakysaná, kopr, česnek, tabasco, smetana
Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
Zpěvák Freddie Mercury miloval indickou kuchyni a nejvíc si oblíbil tento britský slaný koláč s masem
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí