uvařil 20. 2. 2011 22:33
na houbovou směs položíme orestovaný špíz
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 2. 2011 22:33
na houbovou směs položíme orestovaný špíz
svíčková hovězí, hlíva ústřičná, víno bílé, sirup javorový, česnek, chilli paprika čerstvá, tymián, pórek, ananas, sůl, pepř bílý, těsto listové, mouka hladká, vejce, olej, salát ledový, sýr tavený, smetana zakysaná, kopr, česnek, tabasco, smetana
Jak poznat české vejce? Krabička může být matoucí, musíte se podívat na skořápku!
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci