uvařila 2. 5. 2016 09:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 5. 2016 09:51
kotleta vepřová, olej olivový extra virgin, šťáva pomerančová, šťáva citronová, pepř černý, cukr krupice, sůl mořská, kmín mletý, koření oregáno sušené, omáčka sojová, ocet vinný bílý, česnek, cibule šalotka, tymián čerstvý, koriandr čerstvý, chilli paprika sušená, olej
Pěstování rajčat na balkoně? Ven až po třech zmrzlých a pak to chce správnou zálivku i každodenní péči, aby byla úroda bohatá
Jak připravit a uchovat křupavé domácí škvarky: Potřebujete kvalitní sádlo a dostatek času
Chutě známých politiků: Miloš Zeman má nejraději brambory na loupačku