uvařila 16. 3. 2011 07:10
Postup přípravy II. Jíška + restované okurky + hotové maso
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2011 07:10
Postup přípravy II. Jíška + restované okurky + hotové maso
hovězí zadní, hořčice plnotučná, okurky sterilované, paprika sušená sladká, olej, sůl, pepř mletý, koření táborské od samuela, cibule, slanina, mouka hladká, víno bílé suché, vývar
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Tarte Tatin: Slavný obrácený koláč vznikl omylem, dnes má i svůj vlastní oficiální fanclub
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník