uvařila 20. 9. 2015 15:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 9. 2015 15:02
hříbky sušené, vývar zeleninový, olej olivový, cibule, česnek, žampióny, celer řapíkatý, mrkev, rozmarýn sušený, tymián sušený, pivo světlé, protlak rajčatový, mouka polohrubá, fazole červené, pepř mletý, sůl, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr, sůl, olej olivový, voda, mléko rostlinné
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor