uvařila 20. 10. 2020 14:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2020 14:23
cukr krupice, pyré dýňové, mouka hladká, extrakt vanilkový, koření dýňové, soda jedlá, vejce, sůl, tvaroh ve vaničce, smetana zakysaná, cukr moučkový, extrakt vanilkový, čokoláda, koření nové koření, koření hřebíček, skořice mletá, ořech muškátový, zázvor mletý
Bleskové jednohubky: Lahodné caprese na špejli nebo efektně ozdobené chuťovky z listového těsta připravíte za chvilku
Pražskou šunku využijete i při vaření. Je skvělá do ragú, těstovin i na pomazánky
5 tipů, jak využít zbylý vývar: Vylepšíte jím chuť omáčky, rizota, těstovin i dušeného masa!