uvařil 17. 12. 2010 21:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 12. 2010 21:28
paprika čerstvá červená, rajče, česnek, vývar, mouka hladká, mléko, voda, droždí sušené, žampióny, sýr tvrdý, olej olivový, salám, gorgonzola, vejce, smetana ke šlehání, sůl, cukr, řízky kuřecí, maso mleté, koření oregáno, bazalka čerstvá, pepř čtyř barev, cibulka, olivy
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky