uvařila 11. 2. 2010 17:30
Připraveno na přiklopení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 2. 2010 17:30
Připraveno na přiklopení
voda, sůl, cukr, olej olivový, vejce, mouka, mouka polohrubá, koření pizza, droždí čerstvé, kečup sladký, salám, šunka, sýr tvrdý, vejce, mák, semínka sezamová, semínka lněná
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!