uvařila 17. 5. 2012 22:55
Masová těsně před pečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2012 22:55
Masová těsně před pečením
mouka hladká, cukr, sůl, vejce, tuk, droždí, voda, protlak, koření pizza, kečup sladký, česnek, sýr, šunka, salám, smetana, chilli, paprika kozí roh, cibule, prsa kuřecí, bazalka čerstvá, koření oregáno, koření grilovací, omáčka sojová, omáčka worcesterová, zázvor
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou