uvařila 17. 5. 2012 22:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2012 22:58
mouka hladká, cukr, sůl, vejce, tuk, droždí, voda, protlak, koření pizza, kečup sladký, česnek, sýr, šunka, salám, smetana, chilli, paprika kozí roh, cibule, prsa kuřecí, bazalka čerstvá, koření oregáno, koření grilovací, omáčka sojová, omáčka worcesterová, zázvor
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník