uvařil 21. 5. 2012 21:42
Skoro bych to nazval ondrášem, ale měl jsem málo brambor, tak jsem improvizoval:))
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 5. 2012 21:42
Skoro bych to nazval ondrášem, ale měl jsem málo brambor, tak jsem improvizoval:))
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, brambory, mléko, vejce, sůl, kmín drcený, česnek, majoránka, mouka hladká, olej
Na svatého Jana otevírá se létu brána. Přichází magická svatojánská noc, kdy hoří ohně a sbírají se „zázračné“ byliny
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Svatý neboli Pašijový týden začíná. Jak se říká jednotlivým dnům a jaké se s nimi pojí zvyky a tradice?