uvařila 4. 12. 2013 16:47
Dno pekáčku poklademe nakrájenými bramborami a polovinou ostatních nakrájených surovin.Podlijeme vývarem a poklademe plátky okořeněného masa
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 12. 2013 16:47
Dno pekáčku poklademe nakrájenými bramborami a polovinou ostatních nakrájených surovin.Podlijeme vývarem a poklademe plátky okořeněného masa
plec vepřová, slanina gazdovská, vývar zeleninový, česnek, cibule, celer, brambory, sůl, pepř mletý, petrželka zelená
Pět znamení horoskopu, která umí vařit levně: Berani vyšvihnou netradiční knedlíky s vejci, Panny zase nepečený jablečný dort
Jak urychlit dozrávání rajčat? Je potřeba keře pravidelně zaštipovat, zastaví se tak růst, ale posílí se plody
Mexican Street Corn: Omáčka ze zakysané smetany s chilli a koriandrem promění obyčejnou grilovanou kukuřici v delikatesu