uvařila 4. 12. 2013 16:49
Na talíři přelijeme výpekem a posypeme nakrájenou petrželkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 12. 2013 16:49
Na talíři přelijeme výpekem a posypeme nakrájenou petrželkou
plec vepřová, slanina gazdovská, vývar zeleninový, česnek, cibule, celer, brambory, sůl, pepř mletý, petrželka zelená
Pokrm maďarských pastevců šlambuc: Kotlíkový grenadýrmarš ze tří surovin voní slaninou a skvěle zasytí
Rajčatové polévky, které budete milovat: Ve variaci s čočkou nebo cuketou jsou vítaným zpestřením jídelníčku
Food blogerka Chili Ta předvedla nejlepší cha-chu večera a postoupila do dalšího kola StarDance: Diváci odmítli kritiku porotkyně