Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Majolenka1 uvařila 9. 4. 2024 07:47 Cuketové hnízdečko s uzeným - zvířátka 0 0 cuketové hnízdečko s uzeným Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Colin Firth miluje arabské mezze a sám připravuje indická jídla, třeba tohle kuře tandoori
Pečeme s Ivou: Doma upečené škvarkové raženky provoní kuchyň i celý byt. A jejich chuť? Opravdová lahoda!