uvařila 16. 3. 2009 07:46
zaliate bešamelom a vinom a posypane struhanym syrom
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2009 07:46
zaliate bešamelom a vinom a posypane struhanym syrom
řízky kuřecí, sýr, šunka sušená, sůl, pepř, vegeta, olej, cibule, mouka hladká, žampióny, bešamel, víno bílé, sýr strouhaný
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?