uvařila 17. 11. 2017 16:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 11. 2017 16:54
bujón, maso vepřové mleté, mléko, mouka polohrubá, vejce, koření na mleté maso, máslo bylinkové, pepř čtyř barev, cibulka, slanina anglická, cibule, rajče loupané, paprika čerstvá červená, rukola, pepř mletý, česnek, sůl, rukola,
Začínáme s fritézou: Jak snadno připravit perfektní hranolky a kuřecí křidélka, kterým nikdo neodolá
Fotografka Monika Vychodilová: Když fotíte jídlo, je potřeba zachytit atmosféru. V mobilu k tomu pomůže i šikovná aplikace
Pečeme s Ivou: Křupavé a kmínem vonící dalamánky z chlebového těsta snad už ani jednodušeji vytvarovat nejde!