uvařila 29. 11. 2012 11:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 11. 2012 11:54
žampióny, stehno kuřecí uzené, cibule, paprika sušená sladká, sýr blaťácké zlato, bylinky zelené, sůl, olej, lečo, pasta papriková, sůl, cibule, česnek, bylinky zelené, vývar masový, olej, sůl
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou