uvařila 22. 2. 2011 17:53
Plněný vepřový bok Stenly
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2011 17:53
Plněný vepřový bok Stenly
bok vepřový, sůl, kmín drcený, česnek, cibule, máslo, cibule, mortadela, kapie červená, vejce, sýr nastrouhaný, petrželka, sůl, pepř
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí