uvařila 18. 5. 2011 16:06
Podmáslová hvězda
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 5. 2011 16:06
Podmáslová hvězda
mouka hladká, mouka špaldová hrubá, droždí, podmáslí, voda, olej olivový, sůl, cukr, vejce, semínka sezamová, prsa kuřecí, koření grilovací, bylinky, olej, sůl, listy salátové, rajče, smetana zakysaná, sůl, česnek, kečup sladký, bazalka čerstvá
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
Vyzkoušeli jsme retro sýrovou roládu podle norem z roku 1964: S liptovskou pomazánkou, okurkami a vajíčkem chutná skvěle