uvařila 2. 9. 2011 16:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2011 16:12
voda, podmáslí, ocet, olej, sůl, cukr, kmín drcený, vločky pohankové, mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí
Přidáno před 25 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská kulajda: Výborná smetanová polévka s brambory a čerstvě nasbíranými houbami voní koprem
Džem ze slaniny se výborně hodí na grilované maso. Základem je cibule a opečené plátky slaniny
Jak sázet pórek? Semínka je dobré předem namočit a slabší rostlinky odstraňovat. Na záhonku déle vydrží jeho zimní odrůda