uvařil 15. 6. 2016 11:58
Pomalé kuře pečené nasucho v kořeněném kabátku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 6. 2016 11:58
Pomalé kuře pečené nasucho v kořeněném kabátku
kuřecí stehenní řízky, voda, sůl, cukr, ocet vinný bílý, cukr hnědý, sůl, paprika sušená uzená, chilli, česnek granulovaný, kmín mletý, ořech muškátový, pepř mletý, paprika sušená pálivá, med, ocet jablečný
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar