uvařila 17. 10. 2010 20:38
před pečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2010 20:38
před pečením
maso srnčí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, víno červené, vývar, povidla švestková, sůl, pepř, tymián, bobkový list, mouka, máslo, olej
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Nastartujte svou cestu za vysněnou postavou právě teď!
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Jak se vaří láska? Vojta a Betty z loňského MasterChefa jsou stále spolu a v rozhovoru přiznali, komu z nich to jde u plotny líp