uvařila 20. 10. 2012 15:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2012 15:48
hovězí zadní, cibule, pórek, rozmarýn, tymián, koření oregáno, majoránka čerstvá, bylinky, rajče sušené, olej olivový, olej ze sušených rajčat, vývar hovězí, slanina, sůl, pepř citronový
Když se spojí čočka s rýží, vznikne mujaddara. Jednoduchá příloha z Libanonu si získá i české mlsné jazýčky
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská