uvařila 6. 7. 2014 17:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 7. 2014 17:26
kuřecí stehenní řízky, olej olivový, rajče sušené v oleji, cuketa, sůl, pepř, omáčka sojová, omáčka worcesterová, bok uzený, koriandr čerstvý, koření oregáno, tymián čerstvý, rajče sušené v oleji, paprika sušená uzená
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Jak využít zbylé cukroví? Dejte ho do poháru, vyrobte z něj křupavou posypku, nebo upečte skvělý dort cukrovník
Pikantní utopenci podle Ostravského Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky