uvařila 28. 9. 2009 15:27
Před vložením do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 9. 2009 15:27
Před vložením do trouby
mouka polohrubá, žloutek, droždí, tuk, cukr krupice, cukr vanilkový, kůra citronová, sůl, mléko, ořech muškátový, mák, tvaroh, ořechy, povidla švestková, tuk hera, mouka hrubá, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, rum
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším
5 rychlých večeří pro školáky: Vylepšené špagety s kečupem, zapékané toasty nebo zdravé placičky